м. Київ, вул. Бакинська 35-а (р-н Сирець)

+38 097 650-50-50; +38 073 650-50-50

Mitsubishi Pajero IV (2007 - 2019 рр)

Mitsubishi Pajero IV (2007 - 2019 рр)

Об'єм двигуна: 3,0 (відкрити в pdf)

Об'єм двигуна: 3,8 (відкрити в pdf)

Об'єм двигуна: 3,2 D (відкрити в pdf)