м. Київ, вул. Бакинська 35-а (р-н Сирець)

+38 097 650-50-50; +38 073 650-50-50

Шарова опора верхня 4010A137 (4010A015 4010A099 4010A056 MR496792 4010A029)

Артикул: 4010A056

в наявності

Ціна: 1 706 грн

Описание:
Оригинал 4010A137 (соответствует 4010A015 4010A099 4010A056 MR496792 4010A029)

PAJERO WAGON IV 3.2, 3.8, 3.5, 3.0

PAJERO WAGON III 3.2, 3.8, 3.5, 3.0

Характеристики:
Тип - верхние
Марка авто - Mitsubishi
Модель авто - Pajero
Состояние - новый
Тип по изготовителю - оригинал
Серия авто III 2000 - 2006, IV 2006 - ...